44-годишната първа дама на Украйна Елена Зеленская беше сред поканените да

...
44-годишната първа дама на Украйна Елена Зеленская беше сред поканените да
Коментари Харесай

Дами в черно: Елена Зеленская се срещна с Кейт Мидълтън ВИДЕО

44-годишната първа дама на Украйна Елена Зеленская беше измежду поканените да се сбогуват с кралицата на Англия Елизабет II, чието заравяне ще се състои днес, 19 септември. В навечерието на погребалната гала тя се срещна със брачната половинка на бъдещия крал, принцесата на Уелс Катрин в Бъкингамския замък, където се организира държавен банкет, проведен от крал Чарлз III в памет на починалата кралица. На него участваха международни водачи, задгранични посланици и членове на други кралски фамилии. Новият монарх, принцът и принцесата на Уелс, принцеса Ан, графът и графинята на Уесекс одобриха посетители.

И двете дами бяха в черно траурно облекло. Съпругата на престолонаследника носеше рокля-палто на Catherine Walker и черни обувки на ток Aquazzura. Като декорация тя избра перлена гривна, която преди този момент е била благосъстоятелност на нейната свекърва принцеса Даяна.

The First Lady of Ukraine, Olena Zelenska, is in tears as she visits Westminster Hall where The Queen is Lying-in-State.
— Royal Central (@RoyalCentral)

Премиерът на Украйна Денис Шмихал със брачната половинка си Инна, първата дама Олена Зеленска и посланикът на Украйна Вадим Пристайко със брачната половинка си Инна отдадоха респект на кралицата в Уестминстър Хол 

Елена Зеленская също беше в черен отбор: миди рокля и сако. Съпругата на украинския президент обу подходящи обувки и украси сакото със златна брошка от сбирката Guzema Jewelry X Gunia Project.

Това е втората среща сред Кейт и Елена. Преди това Зеленская и брачният партньор й към този момент се бяха срещали с Кейт Мидълтън и принц Уилям. Това се случи през октомври 2020 година по време на визитата на президентската двойка във Англия.

Когато избухна войната в Украйна, тогавашните херцози на Кеймбридж показаха поддръжката си за страната, противопоставяща се на съветската експанзия, и се възхитиха от смелостта на президента и целия украински народ.

Припомняме, че Меган Маркъл и принц Хари не бяха поканени на приема в Бъкингамския замък.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР